Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1972 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Mart 2015 - 12:13

Bu evlilik herkesi şaşırtıyor!

Büyüt
Küçült
Bu evlilik herkesi

Avustralyada yaşayan 30 yaşındaki Erica Holloway isimli kadın 2012 yılında evlenmiş olmasına rağmen hl bakire ve çok sevdiği kocası ile cinsel ilişkiye girmeyi kesinlikle planlamıyor. Holloway, üstelik eşinin diğer kadınlarla birlikte olmasına da izin veriyor.

Seksi mide bulandırıcı bulduğunu söyleyen kadın, kocası Andrewin başka kadınlarla ilişki kurmasını sorun etmediğini, hatta bu durumu teşvik ettiğini söyledi. Grafik tasarımcı olarak çalışan Erica Holloway ilginç evliliğiyle ilgili Daily Mail gazetesine yaptığı açıklamada, 15 yaşından beri aseksüel olduğunu bildiğini ve kocası Andrewin bu konuda oldukça anlayışlı olduğunu söyledi.

EL ELE TUTUŞUYORUZ, ÖPÜŞÜYORUZ AMA...

Erica Holloway, Kocamla seks yapabilmeyi isterdim ancak bu düşünce benim midemi bulandırıyor. El ele tutuşuyor, sarılıyor öpüşüyoruz ancak ilişkimiz hiç daha ileriye gitmiyor. Birçok kişi böyle bir evliliğin asla yürüyemeyeceğini düşünür ancak biz ilk günkü kadar mutluyuz dedi.

HAYATIMI ONSUZ GEÇİREMEM

Andrew Holloway ise, Erica benim seks yapmak istediğim tek kadın ancak bu asla gerçek olmayacak. Geçmişte birkaç kez bu nedenle ilişkimizi bitirmeyi düşündüm ancak her seferinde o olmadan yaşayamayacağımı bir kez daha fark ettim. Düğün gecemizde onunla sevişmek istedim ama bu mümkün değildi. Bu durum ikimizi de üzdü. Ama hayatımı onsuz geçireceğime, onunla birlikte ama seks yapmadan geçirmeyi tercih ederim dedi.

KOCASINA KADIN ARIYOR

Genç kadın en büyük hayalinin onlarla birlikte yaşayıp kocası ile düzenli olarak seks yapabilecek bir kadın bulmak olduğunu söyledi ve bunu başarırlarsa Kocasının seks yapmak için evden ayrılmasına bile gerek kalmayacağını ve bunun ideal bir durum olacağını belirtti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024