Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2512 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Mart 2015 - 06:43

Batı Şeriadaki yürüyüşe İsrail müdahalesi

Büyüt
Küçült
Batı Şeriadaki yürüyüşe İsrail
Dünya Haberleri › Batı Şeriadaki yürüyüşe İsrail müdahalesi haberi İsrail askerleri yabancı aktivistlerin de katıldığı yasa dışı yerleşim birimi inşası ve ayrım duvarı karşıtı gösteriye müdahale etti, 10 kişi yaralandı.
İsrail askerlerinin, yerleşim birimleri politikası ve ayrım duvarını protesto eden göstericilere müdahale etmesi sonucu 10 kişi hafif yaralandı.   "30 Mart Filistin Toprak Günü" öncesinde Nebi Salih beldesinde düzenlenen gösteriye Filistinli yetkililer, sivil toplum örgütleri, yabancı aktivistler ve İsrailliler katıldı.   İsrail askerlerinin yürüyüşe göz yaşartıcı gaz, ses bombaları ve plastik mermiyle müdahalesi sonucu 10 kişi hafif yaralanırken, onlarca kişi de göz yaşartıcı gazdan etkilendi. Filistinli gençlerin, taş atarak karşılık verdikleri olaylarda İsrail askerleri bir kişiyi de gözaltına aldı.   Filistinliler, İsrail hükümetinin 1976'da İsrail vatandaşı Filistinlilere ait arazileri müsadere etmesi üzerine çıkan olayları anmak üzere her yıl 30 Mart'ta Filistin Toprak Günü'nü ihya ediyor.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024