Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2646 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Aralık 2017 - 17:00

Bahreyn: Kudüs meselesi için ABD ile aramızı bozmaya değmez

Büyüt
Küçült
Bahreyn: Kudüs meselesi için ABD ile aramızı bozmaya
BM Genel Kurulu da oylanacak olan Kudüsün statüsü hakkındaki toplantıya saatler kala Bahreyn Dışişleri Bakanı dan körfez ülkelerine yön gösterir nitelikte bir açıklama geldi.

BM Genel Kurulu da oylanacak olan Kudüsün statüsü hakkındaki toplantıya saatler kala Bahreyn Dışişleri Bakanı Şeyh Halid bin Ahmed Al Halife skandal bir sosyal medya hesabından skandal bir açıklama yaparak, Kudüs meselesi için ABD ile aramızı bozmaya değmez demeye getirdi.

Birleşmiş Milletler bugün ABD in Kudüsü İsrailin başkenti ilan etmesine karşı çıkmak için toplanıyor. ABD in Kudüs kararına karşı çıkacak ülkelere yaptığı tehdidine rağmen, genel kuruldan ABD ve İsrailin aleyhine karar çıkması bekleniyor.

Bir yandan da körfezden haberler gelmeye devam ediyor. Bahreyn Dışişleri Bakanı Şeyh Halid bin Ahmed Al Halife in twitter hesabından yaptığı açıklamada resmen Kudüs meselesi için ABD ile aramızı bozmaya değmez demeye getirdi.

İşte Bahreyn Dışişleri Bakanı Şeyh Halid bin Ahmed Al Halife in twitterda yaptığı açıklama; 
 
Dinci-Faşist İslam Cumhuriyeti (İran) tehlikesine karşı birlikte savaştığımız bir dönemde ABD ile tali bir mesele (oylama) için kavga çıkarmanın hiç bir faydası yok. 

/





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024