Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3411 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Haziran 2017 - 14:49

BAEden küstah Türkiye açıklaması!

Büyüt
Küçült
BAEden küstah Türkiye
Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Enver Gargash, Katara yönelik izolasyon politikasının yıllar boyunca devam edebileceğini söyledi.

Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Enver Gargash, Türkiye in Katar konusundaki tutumu hakkında da küstah bir değerlendirmede bulundu. Gargash, Türkiye in âkil olmasını ve çıkarlarına en çok hizmet edenin Katara yönelik girişilen eylem olduğunu anlamasını umuyoruzaçıklamasında bulundu. Arap bakan, Türkiye in şu anda Katar meselesinde ideolojik hedefleri ve milli çıkarları arasında dengede kalmaya çalıştığını ifade etti. 

AMBARGO YILLARCA SÜREBİLİR

Gargash, Katarın politikalarının değiştirmemesi durumunda söz konusu ülkeye yönelik anbargonun yıllar boyunca devam edebileceğini söylerken, arabuluculuk rolü için Kuveytin uygun olduğunu ifade etti. 

KATAR: KARALAMA KAMPANYASI YÜRÜTÜYORLAR

Öte yandan Katar, kendisiyle tüm ilişkileri kesen Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn ve Mısırın karalama kampanyası yürüttüğünü belirtti.

Katar hükümetinin iletişim ofisi direktörü Şeyh Saif Bin Ahmed Komşularımızın temeli olmayan bir propaganda kampanyasına zaman ve kaynak ayırmaları çok talihsiz. Abluka uygulayan ülkeler terörizmi bir karalama kampanyası olarak kullanıyor dedi.

KATAR: ÇÖZÜM İÇİN HİÇBİR FORMÜL ÖNERİLMEDİ

Bin Ahmed, Ülkemize yönelik abluka iki haftadır sürüyor ve bize abluka uygulayan ülkeler krizi çözmek için hiçbir formül önermedi dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024