Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2156 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   14 Ağustos 2018 - 14:21

APden Türkiyeye destek geldi

Büyüt
Küçült
APden Türkiyeye destek
AP Türkiye Forumu, ABD in ilave vergi uygulamalarının gayrimeşru ve DTÖ kurallarına aykırı olduğunu belirterek, sorunların çözülmesi çağrısında bulundu.

Avrupa Parlamentosu (AP) Türkiye Forumu, ABD Başkanı Donald Trumpın Türkiyeye yönelik ilave çelik ve alüminyum vergisi kararının gayrimeşru ve Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ) kurallarına aykırı olduğunu belirtti.

Avrupa Parlamentosundan (AP) 60 milletvekilinin üye olduğu Forumdan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye ve ABD arasında derinleşen diplomatik gerginliğin endişeyle takip edildiği ifade edildi.

ABDNİN İLAVE VERGİSİ GAYRİMEŞRU

Açıklamada, Avrupa Birliği (AB), ABD in ulusal güvenlik gerekçelerini öne sürerek, Türkiyeye uyguladığı ilave verginin gayrimeşru ve (Dünya Ticaret Örgütü) DTÖ kurallarına aykırı olduğunu değerlendirmektedir. denildi.

TÜRKİYENİN EKONOMİK OLARAK İSTİKRARLI OLMASI BİZİM DE ÇIKARIMIZADIR

Türkiye in ekonomik olarak istikrarsızlaşmasının kimsenin çıkarına olmadığı belirtilen açıklamada, AB in en büyük ticari ortaklarından biri olan demokratik Türkiye in ekonomik olarak müreffeh ve istikrarlı olması bizim de çıkarımızadır. vurgusu yapıldı.

Açıklamada, iki NATO müttefiki Türkiye ve ABD in sorunlarını çözmek için yapıcı diplomatik girişimlere başvurması gerektiği vurgulandı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024