Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5327 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Ağustos 2016 - 15:07

ALMANYA DA 8000 MÜLTECİ ÇOCUK KAYIP

Büyüt
Küçült
ALMANYA DA  8000 MÜLTECİ ÇOCUK
Almanya Federal Emniyet Teşkilatı, ülkede 8 bin 991 çocuk sığınmacının kayıp olduğunu açıkladı

Dünya Bülteni in aktardığı habere göre Federal Asayiş Dairesi (BKA) verilerine göre, Almanyaya sığınan 8 bin 991 çocuk kayıp.

Neue Osnabrücker Zeitung gazetesi, BKA kaynaklarına dayandırdığı haberinde, kayıp olan çocukların çoğunluğunun 14-17 yaş arasında olduğunu, 867 çocuğun ise 13 yaşın altında olduğunu yazdı.

BKA ın çocukların nerede oduğunu bilmemekle birlikte, suç çetelerinin eline düşme ihtimalini düşük gördüğü kaydedilen haberde, ağırlıklı olarak bulundukları yerleri terk eden çocukların başka şehir ya da ülkelerde olan aile bireyleri veya akrabalarının yanına gitmeye çalıştıklarına değinildi.

Kayıp sığınmacı çocukların ağırlıklı olarak Afganistan, Suriye, Somali, Eritre, Fas ve Cezayirden geldikleri belirtiliyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024