Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2325 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Kasım 2017 - 13:45

Alman medyasının sızdırdığı 2040da AB in çöküşü isimli acil durum planı Panik Yarattı

Büyüt
Küçült
Alman medyasının sızdırdığı 2040da AB
in çöküşü isimli acil durum planı Panik
Geçtiğimiz günlerde Alman medyasının sızdırdığı 2040da AB in çöküşü isimli acil durum planı İngiltere in de gündeminde.

AB in çökeceği fikri yıllardan beri konuşulan bir konu, ancak İngiltere in Brexiti ve Katalonya ın bağımsızlık talebi de dahil olmak üzere hiçbir gelişme geçtiğimiz gün Almanya ın sızıdırılan çöküş raporu kadar resmi değildi.

Bizzat Savunma bakanlığuına bağlı birimlerce yaptırılan bir araştırma raporunda acil durum planı oluşturulmuş, 2040 yılında AB in dağılacağı öngörülmüştü. İngilterede bu durumu gündemine taşıdı adeta hani bize dedi.

UMARIZ BİZİM DE ACİL DURUM PLANIMIZ VARDIR

İngiliz The Guardian gazetesinde Paul Mason imzalı makalede, Almanya ın acil durum planı hazır, umarım bizde de vardır. sözleriyle dağılış sürecine inandığını gösterdi.

Bu çöküş için en önemli etmenin de ekonomik sebepler olduğunu belirten Acil sorun terörizm olmasına rağmen, en önemli sebep mevcut ekonomik sistem ve yüksek göç seviyeleri ile Avrupalı nüfusunun düşüşüdür. 2015 e yaşanan Yunan krizi Brexit ile Polonya ve Macar hükümetleri ile Avrupa komisyonu arasındaki kopuşta AB in kendi dokusuna delik açmaya başladılar. dedi.

YENİ SAVUNMA BAKANINA ÇAĞRI

İngiliz gazeteci makalesinin sonlarında ise taciz skandalı sonrası görevinden ayrılan savunma bakanı yerine gelen Gavin Williamson için Almanyadan sızan belgeleri inceleme önerisinde bulundu.

Mason, İngiltere Savunma Bakanı bu sızdırılan belgeleri iyice incelemelidir. Yapması söylenen savunma harcamalarını bunlara göre ayarlamalı gerçek bir acil durum planı oluşturmalıdır. dedi





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024