Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3579 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Nisan 2017 - 12:58

AFGAN ASKERİ ÜSSE SALDIRI ,100 ün üstüne Ölü Var

Büyüt
Küçült
AFGAN ASKERİ ÜSSE SALDIRI ,100 ün üstüne Ölü
Afganistanda Mezar-ı Şerif yakınlarındaki bir askeri üsse saldırı düzenlendi. 140 askerin öldüğü saldırıyı Taliban üstlendi.

Reuters, Afganistanda Mezar-ı Şerif yakınlarındaki askeri üsse yönelik saldırıda 140 askerin öldüğünü, saldırıyı Talibanın üstlendiğini duyurdu.

Saldırı sonrasında açıklama yapan CENTCOM Sözcüsü Albay John Thomas, saldırının Belh iline bağlı Mezar-ı Şerif şehrine yakın Şahin Kampı a yönelik olduğunu söyledi.

Thomas, Görünüşe göre saldırı, içinde Afgan askerlerinin ve muhtemelen sivillerin de olduğu bir cami ve yemekhaneye yönelikti dedi. Saldırı ile ilgili bilgilerin gelmeye devam ettiğini ifade eden John Thomas, söz konusu saldırıda hiç bir ABD ve koalisyon askerinin hayatını kaybetmediğini ve yaralanmadığını kaydetti.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024