Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2306 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Ağustos 2018 - 11:25

ABD Yeni Vergileri 13 Ağustosta Uygulamaya Başlıyor.

Büyüt
Küçült
ABD Yeni Vergileri 13 Ağustosta Uygulamaya
ABD hükümeti, Türkiyeden ithal ettiği çelik üzerindeki gümrük tarifesi oranını iki katına çıkararak yüzde 50den uygulamaya 13 Ağustos a başlayacağını duyurdu

Beyaz Saray tarafından Başkan Donald Trumpın imzasıyla yayımlanan açıklamada, Çelik ithalatını daha da azaltmak ve yerli kapasite kullanımını artırmak için 13 Ağustos anbaşlayarak Türkiyeden ithal edilen çelik üzerindeki gümrük tarifesini yüzde 50 oranında uygulamanın gerekli ve uygun olduğuna karar verdim. ifadesi kullanıldı. ABD Ticaret Bakanlığından yapılan ve Bakan Wilbur Rossun ifadeleri aktarılan yazılı açıklamada ise Başkan Trump, Türkiye Cumhuriyeti den ithal edilen çelik üzerindeki gümrük tarifesi oranını yüzde 25 en yüzde 50ye yükseltti. bilgisine yer verildi.

Trump, cuma sabahı kendi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ABD in Türkiyeden ithal ettiği çelik ve alüminyum üzerindeki gümrük tarifesi oranlarını iki katına çıkartarak bu ürünlere sırasıyla yüzde 50 ve yüzde 20 gümrük vergisi uygulamak için talimat verdiğini bildirmişti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024