Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2287 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Mart 2018 - 15:22

ABD: Menbiçte kalmaya devam edeceğiz.

Büyüt
Küçült
ABD: Menbiçte kalmaya devam
ABD Savunma Bakanlığı, Menbiçe askerlerinin olduğunu ve orada kalmaya devam edeceklerini açıkladı.

Türkiye in Afrinde hakimiyeti ele geçirmesinden sonra gözler Türk askerine çevrildi. Pentagon Sözücüsü Albay Robert Manning, ABD askerlerinin Afrinde bulunmadığını ancak Menbiçe askerlerinin olduğunu hatırlatarak Açıkça ifade ettik ki, onlar orda ve ABD Menbiçeki askerlerini çekmeyecek ve orda önlem alacak diye konuştu.

ABD in bölgede herhangi bir tarafın yanında yer almadığını belirten Manning IŞİDin kritik noktalarda güçlenmesine izin veremeyiz dedi.

Türkiye in meşru sınır güvenliğini sağlamaya hakkı olduğunu belirten Manning Yoğun nüfuslu bölgelerde savaş ihtimali konusunda da derinden endişe duyuyoruz. Sınır bölgelerinin ötesinde yapılacak diğer operasyonlar daha fazla askeri güç gerektirecek ve zaten kötüleşen insani durumun daha da şiddetlenmesine neden olacaktır dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024