Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 311 kez okundu. | Bilim Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Eylül 2015 - 11:43

Hem telefon hem tablet: Lenovo Phab Plus

Büyüt
Küçült
Hem telefon hem tablet: Lenovo Phab

Daha önce TENAAda görünen ardından Çinli operatörler aracılığı ile satışa çıkarılan Lenovo Phab Plus, Berlin IFA 2015te kendini gösterdi. Piyasadaki en büyük ekranlı akıllı telefon olan Lenovo Phab Plus, phablet kategorisinin lideri. 5.5 inçlik iPhone 6 Plus ve 5.7 inçlik Galaxy Note 5e yeterince büyük değil diyorsanız bu modeli daha çok sevebilirsiniz. Çünkü Lenovo Phab Plusın ekran boyutu tam 6.98 inç.

299 Dolardan satışa çıkacak olan dev telefonda Full HD (1920 x 1080) çözünürlüklü ve IPS panelli bir ekran tercih edilmiş. Ekranın keskinlik değeri ise 326 PPI olarak verilmiş. Ekran ve teknik özellikleri her ne kadar güzel görünse de telefonun geri kalanı için aynı şeyleri söylemek pek mümkün değil çünkü teknik özellikleri orta segmentte yer alıyor.

Lenovo Phab Plus modelinde Qualcomm Snapdragon 615 işlemci bulunuyor. Bu işlemci 8 çekirdekli ancak daha üst modeller kullanılsaydı, o dev ekranda daha yüksek performans görebilirdik. Bu işlemciye 2 GB RAM eşlik ediyor. 4G ve LTE desteğine sahip olan cihazda çift SIM kart desteği yer alıyor. Çift LEDli 13 MP arka ve 5 MP ön kamera yine pek iddialı değil. Tüm bu donanım, 3500 mAh bataryadan güç alıyor. Ancak modelin en sevindirici tarafı fiyatı. Eğer Lenovo Türkiyeye özel biraz daha uygun bir fiyat politikası izlerse bu modeli 1500 TLnin çok altında rakamlara satın alabiliriz.

 

 

Hala satın alabileceğiniz 6 eski amiral gemisi telefon!



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024