Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 171 kez okundu. | Bilim Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Haziran 2016 - 13:48

Asyada Bir Numaralı Marka Samsung Oldu

Büyüt
Küçült
Asyada Bir Numaralı Marka Samsung

 

Teknoloji devleri Apple ve Samsungun rekabeti yıllardır sürüyor. İki firma akıllı telefondan tablete kadar birçok pazarda liderlik için birbiriyle yarışıyor. Bu yarışta çoğu zaman üstün gelen taraf Apple olsa da, Samsung da bazı alanlarda rakibini geride bırakmayı başarıyor. İşte Güney Koreli teknoloji devinin en büyük rakibi olan Appleı geride bıraktığı bu alanlardan biri de Asyadaki en değerli markalar listesi.

 

 

Çin, Hong Kong, Hindistan, Endonezya, Japonya, Malezya, Filipinler, Singapur, Güney Kore, Tayvan, Tayland ve Vietnamdaki tüketicilerin tercihlerini göz önüne alarak hazırlanan yeni rapora göre Asyanın 1 numaralı markası Samsung. Samsungun arkasından ise beklendiği gibi Apple geliyor. Asyanın en değerli markaları sıralamasında 3.sırada ise Japon teknoloji devi Sony var. Bu üçlünün arkasından sırasıyla Nestle, Panasonic, Nike, LG Electronics, Cannon, Chanel ve Adidas geliyor. Google 13.sırada kalırken, Facebook 18.sırada yer aldı.

 

Xiaomi ve Huaweinin Ekranlarını LG Üretecek





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024