Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5146 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   31 Aralık 2011 - 11:08

Yonca Evcimik Mustafa Demir’e teşekkür etti.

Büyüt
Küçült
Yonca Evcimik Mustafa Demir’e teşekkür
Yonca Evcimik Mustafa Demir’e teşekkür etti.

Yonca Evcimik Mustafa Demir’e teşekkür etti.

 

‘Var Olmak Haktır’ temasıyla yola çıkan sanatçı Yonca EVCİMİK Fatih Belediye Başkanı Mustafa DEMİRE hayvanlara sahip çıkmanın sadece yerel yönetimlerin çabalarıyla değil sivil toplum kuruluşları, sanatçılar, gönüllüler el ele vererek gerçekleştirileceğini vurguladı.

 

 Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de konuşmasında ‘Bir insan hayatının bir döneminde dahi olsa hayvanlarla temas kurmuşsa hayvanlara daha duyarlı ve sevgi dolu yaklaşıyor’, dedi. Belediye olarak çocuk, yaşlı demeden insanları bilinçlendirmeye çalıştıklarını anlatan Başkan Demir, ‘bu bir bilinç işi ve zamana ihtiyacımız var, bu zaman içerisinde projelerimizi eyleme dönüştürmemiz lazım. Yonca Hanım gibi sanatçılarımızın böylesine duyarlı yaklaşımları bizleri mutlu etmektedir, şeklinde konuştu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024