Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 44821 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   14 Eylül 2013 - 15:22

MİNİKLERİN OKUL ÇANTASI VE KIRTASİYE SETİ FATİH BELEDİYESİ’NDEN

Büyüt
Küçült
MİNİKLERİN OKUL ÇANTASI VE KIRTASİYE SETİ FATİH
Fatih Belediyesi, 2013-2014 eğitim-öğretim döneminde Fatih’te ilkokula yeni başlayan toplam 8 bin öğrenciye okul çantası, beslenme çantası ve kırtasiye seti hediye ediyor. Hobyarlı Ahmet Paşa İlkokulu birinci sınıf öğrencileri hediyelerini Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in elinden alacak.

Çocuklara olan sevgisini her fırsatta dile getiren ve onların her zaman yanında olan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, 2013-2014 yılı eğitim-öğretim döneminin ilk ders gününde de onları yalnız bırakmıyor.

 

Hobyarlı Ahmet Paşa İlkokulu’nda düzenlenecek törende öğrencilerle bir araya gelecek olan Başkan Demir, ilkokul birinci sınıfa yeni başlayan öğrencilere geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da okul çantası ve kırtasiye seti hediye edecek.

 

 

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in ev sahipliğinde 16 Eylül 2013 Pazartesi günü  09.00’da  Hobyarlı Ahmet Paşa İlkokulu’ndaki çanta dağıtımı töreninde siz değerli basın mensuplarını aramızda görmekten mutluluk duyarız.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu yorum : 6 yıl önce yazıldı.
Yorum Sahibi : Elçin gevanci
 
Ćok güzel çantalar var
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024