Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5006 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Ağustos 2012 - 10:03

Milli gururumuz Tazegül’e Başkan Topbaş’tan daire

Büyüt
Küçült
Milli gururumuz Tazegül’e Başkan Topbaş’tan
Başkan Kadir Topbaş, Londra Olimpiyatları’ndan altın madalya alarak milli gururumuz olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin lisanslı sporcusu Servet Tazegül’e Kiptaş’tan daire hediye etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Sarayı’nda Milli Sporcularımız Servet Tazegül ve Bahri Tanrıkulu’nu kabulünden sonra basın mensuplarına açıklama yapan Başkan Kadir Topbaş, “4800 civarındaki lisanslı sporcumuzu alanlarında başarılı kılmak için çalışmalara devam ediyoruz” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak geçmişte birçok madalya kazandıklarını anlatan Başkan Topbaş, zaman zaman basında ‘neden süper ligde takımımız var’ seklinde haberler çıktığının altını çizdi. Başkan Topbaş şöyle devam etti: “Bizim futbol takımımıza belediyeden bir kaynak aktarılmıyor. Bahis ve reklamlardan gelen kaynak ile çalışıyor.4800 civarındaki lisanslı sporcumuzu alanlarında başarılı kılmak için çalışmalara devam ediyoruz.”

50 gün önce annesini kaybeden Servet Tazegül’e baş sağlığı da dileyen Başkan Topbaş, “Servet’in altın madalya ile aramıza katılması bize gurur verdi. Başarılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu arada kendisine başsağlığı diliyorum. 50 gün önce annesin kaybetmiş ve bundan dolayı da ben altın madalya alacağım iddiasını da koymuştu. Bu azminden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bahri Tanrıkulu ise sol elindeki kırığa rağmen 4 maçta oynadı. Kendisine şifa diliyorum. Başarılı bir sporcumuz. Kırık elle mücadele vermesi başka bir güzellik. Ona da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Diğer branşlarda madalya alanlarında kendilerine milli gurur yaşattıklarını aktaran Başkan Topbaş, “Aslı Çakır Alptekin ve Gamze Bulut’u da tebrik ediyorum. Nitelik olarak baktığımızda iki altın iki gümüş ve bir bronz madalya ile döndük” dedi.

Türkiye nüfusunun yüzde 40’ının 18 yaş altı olduğunun altını çizen Başkan Topbaş, bunun çok iyi değerlendirilmesi gereken bir fırsat olduğunu belirtti. Başkan Topbaş konuşmasına şöyle devam etti: “Olimpiyatlara çok sayıda sporcu göndermekle birlikte ciddi anlamda madalya getirmek zorundayız. Fırsat verilince gurur verici bir tablo ortaya çıkabilir. Bizler yerel yönetimler olarak yaptığımız tesislerle sporu teşvik ederken kurum ve kuruluşların da spora destek vermeleri gerekiyor. Spor biraz fedakarlık isteyen ve desteklendiği takdirde başarı getirecek. Bir ülkenin tanıtımı açısından da oldukça önemli bir alan.”

Başkan Topbaş’ın hediye takdiminden sonra konuşan Servet Tazegül ‘de şampiyon olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, Başkan Topbaş ve kulüp başkanının olimpiyatlar boyunca kendilerinin yalnız bırakmadığını söyledi. Tazegül şöyle devam etti: “Ülkemize, kulubümüze daha çok madalya kazandıracağıma inanıyorum. Daha yaşım çok genç. 2016’da hedefim yine şampiyon olmak.”

Sol elindeki kırığa rağmen 4 maçta oynayan Bahri Tanrıkulu’ da “Bu olimpiyatlarda çok çalıştım çok emek verdim. Kariyerimin önemli bir maçıydı. Çünkü sporu zirvede bırakmak istiyordum. Olmadı. Bir günün içinde 4 maç yaptım. Madalya olmamasına rağmen desteklerini eksik etmediler. Madalyası olmayan sporcuyu çok göz önüne çıkarmazlar benim oradaki mücadelemi görmüşler ve buda beni çok gururlandırdı. Kendilerine teşekkür ediyorum.”





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024