Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5591 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Ocak 2013 - 12:48

LASİAD VE FATİH BELEDİYESİ ELELE DAHA GÜZEL BİR LALELİYE

Büyüt
Küçült
LASİAD VE FATİH BELEDİYESİ ELELE DAHA GÜZEL BİR
Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir İstanbul’un gözbebeği Tarihi Yarımada Fatih’i daha da güzel hale getirmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

 

Belediye Başkanı Mustafa Demir, Fatih’in ticaret merkezlerinden olan Laleli de işyeri olan iş adamlarının kurduğu LASİAD (Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği) yöneticileri ile kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi.

 

Toplantıya Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Lasiad Yönetim Kurulu Başkanı Giyasettin Eyyüpkoca, Yönetim kurulu üyeleri ve belediye başkan yardımcıları ile ilgili müdürler katıldı.

 

Toplantı Fatih Belediyesi’ne ait Kumkapı sahilinde bulunan Çatladıkapı Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. Kahvaltının ardından konuklarına davetlerine icabet ettiklerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Mustafa Demir, sözü Lasiad Yönetim Kurulu Başkanı Giyasettin Eyyüpkoca’ya bıraktı.

 

Söze geçtiğimiz hafta düzenledikleri toplantıya katılımlarından dolayı Mustafa Demir’e teşekkür ederek başladı. Eyyüpkoca, bu bir araya gelmelerin sık sık olmasını dileyerek fikir alışverişlerinde bulunmalarının faydalarına dikkat çekti. Laleli’nin önemli bir ticaret merkezi olduğunu belirten ve Laleli esnafının sıkıntılarını da dile getiren Lasiad Başkanı Giyasettin Eyyüpkoca, bu sıkıntıların giderilmesi konusunda Belediye Başkanı Mustafa Demir’den destek istedi.

 

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’de Laleli’nin hem tarihi hem de ticari olarak önemli bir merkez olduğunu belirterek, burada gerek çevre düzenlemesi gerekse yenileme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Bölgenin trafik ve diğer görsel sorunlarıyla ilgili yakından ilgilendiğini vurgulayan Demir, Lasiad yöneticilerine Laleli ve çevresiyle ilgili projeleri hakkında da bilgi verdi.

 

Başkan Demir, Lasiad yöneticilerine Nişanca ile ilgili projelerinden de bahsederek ‘konut alanı ile ilgili yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Yalnız bazı şeyleri kamu desteği ile yapmak zor, ama vatandaş isterse biz gerekli desteği vermeye hazırız’ dedi.

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024