Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5374 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Ağustos 2012 - 09:17

Karaköy Meydanı ve caddeleri yenileniyor

Büyüt
Küçült
Karaköy Meydanı ve caddeleri
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyoğlu’nun en önemli meydan ve caddelerinden oluşan Bankalar caddesini alt yapısını yenilerek modern bir yaşam ve ulaşım alanına kavuşuyor.

Caddeler de ilk olarak İSKİ atık su ve yağmur suyu hatları yenilenilerek, üstyapısında da modern tretuvar düzenlemesi ve özürlülere uygun hale getirilecek, asfalt yenileme çalışması yapılacak. İki aşamada yapılacak çalışmalar nedeniyle Beyoğlu Okçu Musa Caddesi ve Bankalar Caddesi 27.08.2012 Pazartesi tarihinden itibaren 60 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

İlk etapta Okçu Musa Caddesi; Şişhane Meydanı’ndan Şair Ziya Paşa Caddesi’ne kadar olan kısım 60 gün süre ile araç trafiğine kapatılarak, trafik akışı Büyük Hendek Caddesi üzerinden, Şair Ziya Paşa Caddesi’ne dönüşle Bankalar Caddesine bağlantı şeklinde sağlanacak.

İkinci etapta Bankalar Caddesi; Şair Ziya Paşa Caddesinden Karaköy Meydanına kadar olan kısım trafiğe kapatılarak, trafik akışı yine Büyük Hendek Caddesi üzerinden, Şair Ziya Paşa Caddesi’ne dönüşle Okçu Musa Caddesi üzerinden Şişhane Meydanına ring şeklinde sağlanacaktır.

Yeni düzenleme ile Okçu Musa ve Bankalar Caddesi toplamında 650 m caddenin altyapı hatları yenilenecek, 3000 m2 kaldırım düzenlemesi, 5000 m2 asfalt yenilemesi yapılacak.

Projenin son bölümünde Karaköy Meydanında 2000 m2 lik yeni bir düzenleme yapılacak.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024