Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4976 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Ekim 2012 - 11:24

HİSTORİA AK PARTİLİLE’RE PEŞKEŞ Mİ ÇEKİLDİ?

Büyüt
Küçült
HİSTORİA AK PARTİLİLE’RE PEŞKEŞ Mİ
Uzun bir yayın arasından sonra yayına başlayan www.haberfatih.net adlı fatihin yerel haber sitesi son haberi ile Fatih ilçesine bomba gibi düştü.

 

Yapımında çeşitli suistimal ve kayırmmacılığın olduğu söylentileri ile   öne çıkan Fatih ilçesinin tek AVM si Historia AVM nin  belediye ye ait olan %50 lik  hissesinide devrinde peşkeş iddası . haberfatih.net adlı haber sitesinin haberine göre 3 kez ihaleye çıkan ama istenilen fiat bulunmadığı için devri gerçekleşmiyen Historia avm nin sessiz sedasız AK PARTİ ile ilişkisi bulana 3 vakfın ortaklaşa oluşturduğu konsorisuma devredildiği bilgisi yer aldı.

 

İnşaasından bu zamana suistimallere konu olan devir ile ilgili Fatihli meclis üyelerinin büyük kısmının bilgisi olmaması özellikle muhalif meclis üyelerinin konu ile Başkana sorularına karşı verilen yanıtlarında yetersizliği olayın hibeden çok peşkeş kokusunu alevlendirdiği ortada .


KONU İLE İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYINIZ

Haberde bahsi geçen vakıf ve STK da   yetkili kişilere ulaşmamız ve konuya ilgili bilgi almamız zor oldu. Fakat aldığımız izlenimimz bir peşkeş değil normal bir alış verişten öteye gidilmemiş olması oldu.İstenilen fiyat üzerinden pazarlıklar yolu ile tesbit edilen fiyat la devir gerçekleşmiş gözüküyor. Ak Partili meclis üyeleri ile konu hakkındaki görüşmelerimizde bu satışın nasılsa gerçekleşeceği  belliydi. Türkiyede sosyal yaşamda fayda sağlayan  vakıf ve derneklerin birleşiminden oluşan bir konsorsioma gitmesi hayırlı oldu görüşleri öne çıkyor.

Her  zaman ki gibi oldu bittili bir olay daha gerçekleşmiş oldu Fatih Belediyesinde .

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024