Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4843 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Ekim 2012 - 12:10

Fatih Belediyesi’nden Eğitime Destek Mustafa Demir Bilgi evlerinde

Büyüt
Küçült
Fatih Belediyesi’nden Eğitime Destek  Mustafa Demir Bilgi
Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, belediye tarafından ilköğretim ve lise çağındaki gençlerin eğitimlerine destek olmak amacıyla açılan Bilgi Evleri’ni ziyaret etti.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, belediye tarafından ilköğretim ve lise çağındaki gençlerin eğitimlerine destek olmak amacıyla açılan Bilgi Evleri’ni ziyaret etti. Başkan Demir, ziyaretinde öğrencilere kitap seti hediye etti. 

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir yürütülen çalışmaları yerinde görmek ve öğrencilerle buluşmak için Müftüali Bilgi Evi’ni ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Demir, öğrencilerle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Demir, öğrencilere kitap seti hediye etti. Hediyelerini alan öğrenciler, Başkan Mustafa Demir’e eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti. 

Fatih Belediyesi’nin Fener, Balat, Hekimoğlu, Müftüali, Nişanca ve Silivrikapı’da olmak üzere 6 Bilgi Evi bulunuyor. Bilgi Evleri’nde ilköğretim ve lise çağındaki gençlerin eğitimlerine destek olmak amacıyla hizmet veriliyor. Ayrıca, bir hafta içerisinde diğer bilgi evlerinde de 8 bin öğrenciye kitap seti hediye edileceği öğrenildi. - İSTANBUL





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024