Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 6221 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Ocak 2013 - 12:46

Fatih Belediyesi sosyla proheleri göz dolduruyor

Büyüt
Küçült
Fatih Belediyesi sosyla proheleri göz
GERİ DÖNÜŞÜME DESTEK SİZDEN BUZ PATENİ FATİH BELEDİYESİNDEN .Fatih Belediyesi bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor. Fatih Belediyesi tarafından yaptırılan buz pateni pisti bugün hizmete giriyor

Özellikle çocuklara buz sporlarını sevdirmeyi amaçlayan bu uygulamadan yararlanmak isteyenlerin yanlarında geri dönüştürülebilir maddeyle piste gelmeleri yeterli. Yaş sınırlamasının olmadığı pistte; plastik, cam ve kağıt gibi geri dönüştürülebilir madde getiren herkes 45 dakikalık bir seansa katılabilecek.

 

Mart ayı sonuna kadar hizmet verecek olan buz pateni pistinin özellikle yarıyıl tatilinde çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşacağı bekleniyor.

 

Projeyi hayata geçiren Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, projenin buz sporlarını sevdirmeyi amaçladığı gibi özellikle çocuklara çevreye karşı duyarlılık bilincini de aşılamayı hedeflediğini söyledi.

 

336 m2 kapalı alan üzerine kurulan buz pateni pistinde 2 bayan 2 erkek eğitmen dileyenlere eşlik edecek. Ayrıca pistin 120 kişi kapasiteli tribünü de mevcut.

 

Yaz aylarında ıslanma havuzu olarak kullanılan alan, kış aylarında ise bundan böyle buz pateni pisti olarak kullanılacak.

 

Burada biriken geri dönüştürülebilir atıklar, Çevre Koruma Müdürlüğü görevlilerine teslim edilecek.

 

Özel ses ve ışık sistemi ile donatılan pistte açılışa özel bir gösteri maçı ve çocuklardan oluşan grup tarafından artistik buz pateni gösterisi sergilenecek.

 Tarih   : 3 OCAK PERŞEMBE (BUGÜN) ÇUKURBOSTAN PARKINDA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024