Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5832 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   00 0000 - 12:56

FATİH BELEDİYESİ LOGO DEĞİŞTİRME GİRİŞİMİNİ GERİ ÇEKTİ

Büyüt
Küçült
FATİH BELEDİYESİ LOGO DEĞİŞTİRME GİRİŞİMİNİ GERİ

Fatih İlçemiz Belediye meclisinde, İstanbul’un Fatih’i, Fatih Sultan Mehmet Han’a  530. Ölüm yıldönümünde yapılan vefasızlık CHP ve SP meclis üyelerinin kararlı tutumları neticesinde şimdilik! Engellendi.

Fatih Belediyesinin logosunu değiştirmeye azmetmiş Akp yönetimi, Teklif ettikleri yeni logo’da, Fatih Sultan Mehmet Han’ı ve Fatih camiinin siluetini çıkartması Fatih Belediye meclisinde CHP ve SP vekillerince hayretle

karşılanmış, Bunun mümkün olmayacağını kararlı tutumları ile ortaya koydular

Teklif sahipleri ve AKP meclis üyeleri tam kadro yeni logoyu onaylayan bir tercih ortaya koydular. Lakin evdeki hesap çarşıya uymadı, CHP meclis sözcüsü Soner Özimer, Belediye kanununa göre, logoyu değiştirebilmek

için meclis tam sayısının salt çoğunluğu gerektiğini, salonda ad okunarak yoklama yapılmasını istedi.

Saadet partisi meclis üyesi Av. Tevfik Dağ teklifin aleyhine oy kullanacağını açıklayınca, Meclis başkanı oturuma 15 dakika ara verdi. Bu arada Akp’li vekiller meclis salonundan ayrılarak konuyu başkanla görüşmeye gittiler.

15 dakika sonra Meclise gelen Akp gurubu teklifin kendisi muhafaza edilmek şartı ile logo değiştirilmesi teklifini geri çekerek komisyona havale ettiler.

haber kaynak ve ayrıntı için fatihhaber.com tıklayın





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024