Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 6412 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Ocak 2013 - 08:24

DEMİR, İLİM YAYMA VAKFI’NI ZİYARET ETTİ

Büyüt
Küçült
DEMİR, İLİM YAYMA VAKFI’NI ZİYARET
Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Cuma sabah namazını Şehzadebaşı Camii’nde eda etti

ehzadebaşı Camii, Kanuni Sultan Süleyman tarafından 22 yaşında ölen oğlu Şehzade Mehmet adına 1543-1548 yılları arasında Mimar Sinan’a yaptırıldı. Mimar Sinan’ın çıraklık eserimdir dediği camidir.

 

Başkan Demir’e milletvekili Osman Aşkın Bak, ilçe Başkanı Ahmet Hamdi Görk ile belediye ve teşkilat mensupları eşlik etti.

 

Namazın ardından Vefa da bulanan İlim Yayma Vakfı’na geçen Başkan Mustafa Demir ve yanındakiler burada yurdun yemekhanesinde üniversite öğrencileri ile birlikte kahvaltı yaptı. Demir’i burada İlim Yayma Vakfı yurt müdürü Nurullah Bayhan ağırladı.  Kahvaltının ardından hep birlikte dua edildi.

 

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve yanındakiler daha sonra İlim Yayma Vakfı Genel Merkezi’ne geçerek burada incelemelerde bulundu, genel müdür Engin Yılmaz’dan bilgi aldı.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024