Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 32019 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Temmuz 2013 - 13:19

ÇUKURBOSTAN’DA İFTAR ÇOŞKUSU

Büyüt
Küçült
ÇUKURBOSTAN’DA İFTAR
Ramazan ayının ilk gününden beri her akşam farklı bir mahallede kurulan Fatih Belediyesi iftar sofraları, 27 Temmuz Cumartesi akşamı ilçenin en büyük nefes bahçesi ve yaşam alanı olan Fındıkzade Çukurbostan Şehir Parkı’nda kuruluyor

25 bin metrekare alanda kurulacak iftar sofralarında 6000 Fatihli, su ve kuş sesleri altında oruçlarını hep birlikte açacak. Ramazan’ın ilk gününden beri orucunu sokak iftarlarında Fatihlilerle birlikte açan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de iftara katılacak. 

 

Şehrin merkezinde adeta doğa harikası olan parkta iftar öncesi Tasavvuf  Müziği’nin seçkin eserleri Emre Ermiş’in sesiyle yankılanırken, Nihat Hatipoğlu iftar sonrasında Gönül Sohbetleri’yle gönüllere dokunacak.

 

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in ev sahipliğinde 27 Temmuz Cumartesi günü Fındıkzade Çukurbostan Şehir Parkı’nda düzenlenecek iftar programımızda siz değerli basın mensuplarını aramızda görmekten mutluluk duyarız.

 

PROGRAM

 

Tarih            : 27 Temmuz 2013-Cumartesi

Saat              : 20:35 (İftar Saati)

Yer               : Fındıkzade Çukurbostan Şehir Parkı

Adres           : Seyitömer Mah. Cevdet Paşa Cad. Fındıkzade- Fatih

 

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024