Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 6397 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Mart 2013 - 10:36

CHİCAGOLU İŞ HEYETİ FATİH TE İDİ

Büyüt
Küçült
CHİCAGOLU İŞ HEYETİ FATİH TE
Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Chicago heyetini Topkapı Sosyal Tesisleri’nde ağırladı

Sabah kahvaltısında bir araya geldiği Chicago heyetine tarihi surları gezdiren Başkan Demir, Fatih ilçesi hakkında derin bilgiler verdi.

 

Amerikalı iş dünyasının ve bürokrasisinin önde gelen isimlerinin bulunduğu heyet, Niagara Kültürlerarası Diyalog Vakfı tarafından organize edilen gezi çerçevesinde Türkiye’ye geldi.

 

Amerikalı heyet üyeleri Fatih’in 8500 yılık bir tarihe sahip olduğunu öğrendiklerinde şaşkınlıklarını gizleyemedi. Aralarında savcı, hakim, Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay üyelerinin de bulunduğu Amerika’nın ünlü iş adamlarından oluşan heyet, bir hafta boyunca başta İstanbul olmak üzere Türk kültürünü tanımak amacıyla ev ziyaretleri de yapacak.

 


 

Gittikleri yerlerin belediye başkanlarıyla da görüşen heyet, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir tarafından kabul edildi.

 

Kahvaltılı bir toplantıda bir araya gelen Demir ve Amerikalı heyet, karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

 

İstanbul’u tahminlerinin çok ötesinde temiz ve düzenli bulan Chicago Belediye Meclis Üyesi, bunun sırrını Başkan Demir’e sordu.

 

Amerikalı heyet Başkan Demir’e Chicago itfaiyesinin onursal başkanlığını simgeleyen şilt hediye ederken Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de heyete Fatih Sultan Mehmet Han’ın portresinin bulunduğu gravür hediye etti.

 

Grup daha sonra Topkapı surlarında hatıra fotoğrafı çektirdi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024