Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4146 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Nisan 2012 - 07:05

Berberlere Pazar Tatili Müjdesi…

Büyüt
Küçült
Berberlere Pazar Tatili
Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Fatih’li berberlerle bir araya geldi. Çeşitli mesleki sorunlarını anlatan Fatih Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz tarafından Başkan Mustafa Demir’e plaket verildi. Berberler Odası üyeleri, yaptıkları oylama sonucunda 9’a karşı 211 oyla Pazar günleri berberlerin tatil olmasına karar verdiler.

Sabah saatlerinde Fatih Belediye binasında yapılan kahvaltının ardından söz alan ve gerçekleştirilen toplantının sorunların çözümü açısından önemine değinen Fatih Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, “İstanbul’un en kalabalık ve en aktif berberler topluluğuyuz. Biz zanaatkarız, el emeğimizi göz nurumuzu satıyoruz. Açılan yeni berber dükkanlarının odamıza sicil kayıtlarının yapılmış, vergi levhalarının ise eksiksiz olması gerekiyor. Esnafın daha iyi ve güvenle çalışabilmesi için yapılan desteğin devam etmesini arzu ediyoruz. Bu sayede odamıza bağlı yaklaşık 800 kişi belediyeden aldıkları destekle evlerine güvenle gidebilecekler” dedi. Açıklamasında en önemli meselelerden biri olarak gösterdiği uzun çalışma saatlerine ve Pazar günü çalışmalarına değinen Akyüz, “Uzun çalışma saatlerinden dolayı esnaf ailesine, sevdiklerine yeterli vakti ayıramıyor. Umuyoruz ki bugün bu sorunu çözeceğiz.” şeklinde konuştu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024