Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3942 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Aralık 2012 - 11:03

Başkan Demir, Cerrahpaşa Spor Kulübü’nü Ziyaret Etti

Büyüt
Küçült
Başkan Demir, Cerrahpaşa Spor Kulübü’nü Ziyaret
‘Spora tam destek’ diyen Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir Cuma namazından sonra Cerrahpaşa Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

Başkan Demir’i Kulüp Başkanı Mustafa Artan ve kulüp yöneticileri karşıladı. Burada yapılan konuşmalarda Cerrahpaşa Spor Kulübü Başkanı Artan, Belediye Başkanı Mustafa Demir’e gençliğe ve spora verdiği destekten dolayı teşekkür ederken, kulüp olarak eksikleri ve ihtiyaçları nokrasında başkan Demir’den yardım istedi.

Belediye Başkanı Mustafa Demir de kendisinin de gençlik yıllarında spor yaptığını ve amatör lisansının olduğunu belirterek, gerek bireysel olarak gerekse belediye olarak her zaman spora tam destek verdiklerini kaydetti.

Başkan Demir, spor yapan gençliğin kötü alışkanlıkları olmadığını bu sebeple çocukları ve gençlerin spora teşvik edilmesinin önemine dikkat çekti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024