Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu yazı 1269 kez okundu.
Yazının Tarihi :   27 Temmuz 2016 - 19:53:54

TÜRKİYE FELAKETİNİN EŞİĞİNDEN DÖNDÜ

Büyüt
Küçült
TÜRKİYE FELAKETİNİN EŞİĞİNDEN

Hüseyin Demir

15 Temmuz Cumayı Cumartesiye bağlayan gece, Türkiye büyük felaketin eşiğinden döndü. Sivil halkın üzerine ateş açıldı, Milli iradenin tecelligahı olan Büyük Millet Meclisi ve Cumhurbaşkanlığı Sarayı bombalandı. Özel Hareket Merkezi ve MİT hedef alındı. Jandarma Genel Komutanlığı işgal edildi. Genelkurmay Başkanı ve iki kuvvet komutanı rehin alındı.

161 kişi hayatını kaybetti. Bunu kim yaptı? Tüm açıklığıyla ortada: Devletin içine yuvalanmış, onu ve düzeni ele geçirmeye çalışan Fetö terör örgütü. 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe-terör saldırısını bu toplum, bütün kesimleriyle, bütün partileriyle, bütün medyasıyla tek yürek, tek bilek olarak            -hamdolsun-püskürttü. Evet son yılların, son on yılların en uzun gecesinde, en zorlu gecesinde, millet birbirine omuz verdi ve o korkunç darbe girişimini püskürttü!
Evet, bu halk, 15 Temmuz gecesi destan yazdı:
Hiç bir silah gücünün yürek gücünü yenemeyeceğini dünya âleme ispatladı! Bu halkı kimse durduramaz artık!
Bu halkın önünde kimse duramaz artık! 
Bu, şer güçlerin ve şer şebekelerinin bütün oyunlarını bozan bir bütünleşmeye, bir kardeşlik devrimine dönüşebilir, dönüşmelidir de.
Toplum, ilk defa, ipleri eline aldı; darbelere karşı dimdik duracak kadar hem de.
Bundan sonraki süreç, bütünleşme, kenetlenme, tarihî yürüyüşe topyekûn hazırlanma süreci olacaktır.
Bu kan,  sebep olanları tutacak, boğacak. Pensilvanyadaki o hastayı da boğacak. Artık bu ülkeden, kovulmalılar, selam bile alacak durumları olmamalı. Çünkü onlar, yüzlerce yıldır hiç görmediğimiz, tanık olmadığımız bir ahlaksızlığa imza attılar. Asla unutulmayacak, affedilmeyecek bir hayasızlığa, kahbeliğe: TBMMyi bombalama hainliğine. Meclisi bombalamanın bedeli onlara ödetilmeli. Savaş uçaklarıyla sivilleri bombalamanın hesabı sorulmalı. Bu millet onları bu topraklara gömmelidir. Yıllarca lanetle anılmalılar!
Bugün biz müslümanlar, bu gibi din bezirganlarının tuzaklarına düşmek istemiyorsak olanlardan ibret alarak ehl-i sünnet itikadını/ Peygamber ve arkadaşlarının inandığı iman esaslarını iyi öğrenmeli ve bu doğrultuda bir İslam yaşamalıyız. “Olanda hayır vardır” kelam-ı kibarı, yaşananlardan ibret alabilirsek bir anlam ifade eder. 



Cumhurbaşkanımızın feraset ve cesareti, korkusuzca olayın üzerine gitmesi, milleti demokratik direnişe davet etmesi darbeyi biteren ölümcül vuruş oldu.


Böylelikle, bu toplum, Türkiye üzerinde oyun oynayanların oyunlarını başlarınaa yıkacağını haykırdı!


TANKLARIN, ÖNLERİNE YATARAK, ÜSTLERİNE ATLARAYAK YERİNDE MIHLAYAN, CESUR MİLLETİN BİR FERDİ OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ.


Şehitlerimiz var. Ülkesi için meydanlara koşup hayatlarını kaybedenlerimiz var. Sadece Köprü üzerinde onlarca kişi hayatını kaybetti. 


Polisimizin ve özel kuvvetlerimizin destansı direnişinianmaya mecburuz. Şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza şifa diliyoruz.


Müslüman Türk milletinin tarihinde yaşanan pek çok acı olayın, ümmete ve devlete büyük zararlar veren hareketlerin arkasında hep bu gibi yanlış ve sapkın inançlı kişiler vardır. Haddini bilmeyen, peygamberliğe hatta daha daha ötesine soyunan hainler ve meczuplar vardır.


Ezanları susturan darbelerin dönemi bitti. Darbeleri susturan ezanların dönemi başladı, elhamdülillah. Sabır direnmek demektir. Sabredelim ve bililim ki, Sezai Karakoç Üstadımızın dediği gibi: Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır.


 


Selam ve dua ile.


17-06-2016

E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
YAZARA AİT DİĞER YAZILAR



Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024