Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu yazı 2679 kez okundu.
Yazının Tarihi :   30 Eylül 2016 - 15:41:25

İKİNCİ DARBE DEDİKLERİ

Büyüt
Küçült
İKİNCİ DARBE

Hüseyin Demir

 


 


Hüseyin Demir 
Türk milleti ve ülkeyi yönetenler, 15 Temmuz darbesine teşebbüs edenlerin kenara çekilmeyeceklerini, halkın içine fitne sokmak için fırsat kollayacaklarını, her türlü olumsuzlukların yaratılması için her yolu deneyeceklerini bilmektedir. Bu itibarla gelebilecek her türlü saldırı ve kalkışma için Türkiye, devleti ve milleti ile tetikte beklemektedir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. 
Yenikapı ruhunun sürmesi için de gereken yapılmaktadır diye düşünmek ne eksik, ne de yanlıştır. 
Bir emekli asker çıkmış, yeni bir darbe girişimi olacağını söylüyor. Ve değil ikinci dalga, yirmi ikinci dalga olsa devletimiz ve halkımız Allahın izniyle bu güruhla mücadeleye hazır, zafere inancı tamdır. 
Benim anladığım odur ki, Türkiye, gerçek ve kendine yakışır Türkiye olmaya ve kalmaya kararlı olduğu sürece darbe girişimleri yaşanmaya devam edecek. 17-25 Aralıkta siyasi, 15 Temmuzda askeri darbe deneyenler, işte Türkiyenin bu dik duruşunu, bu şahsiyetli duruşunu, bu kendine yakışan duruşunu hazmedemeyenlerdir. 
Adam, darbenin ne zaman yapılacağını söylüyor. 
Ekim veya Kasım ayında olma ihtimali çok yüksekmiş bu darbenin. Üstelik bu kez sadece Fetö değil, onun arkasındaki güçler de Türkiyeye girecekmiş. 
Amerika oradan, İngiltere buradan, PKK/PYD sınırdan gelecek ve işgal harekâtını başlatacakmış. 
Haberi duyup, Ne diyorsun bu konuda, girecekler mi? diye soranların ardı arkası kesilmedi.


 Bu bir kasıtlı çıkartılan dedikodudur. Bu dedikodunun bir psikolojik mücadele taktiği olduğu kanaatindeyim. Buna karşı taviz vermemek, endişeye kapılarak düşmanın ekmeğine yağ sürmemek gerekiyor.


Bu kabil haberler bir ihbar değil, bir psikolojik savaştır ve bu tespit göz önüne alınarak haber ve tartışma konusu yapılıp yapılmaması değerlendirilmelidir.


Olmaz ya şayet olursa onlar bir kaç bin kişi biz koca bir ülkeyiz, karşılarına çıkar yaptıklarına pişman ederiz!
Evet, burası Koca Türkiye Cumhuriyeti Devleti. Bir kabile devleti değil ki. çocuk parkı mı önüne gelen girsin? 
O oradan girecekmiş, bu buradan, şu şuradan falan.. PKK ile Fetö de içeriden gelecekmiş. 
Malum; 15 Temmuz darbe girişimine hazırlıksız yakalandık. 40 yıldır bu darbe için hazırlananların planlarını 4 saate başlarına geçirmedikmi? Üstelik o gün sokaklara çıkanlar bizim acemi birliğimizdi. 
Bu kez usta birliğimizle meydanda olacağız. 
Ve hazırlıklıyız... 



50 milyonluk bir ordu halinde karşılarına dikilecek, Burası Yeni Türkiye! Burada kimseye verilecek toprak, kimseyle bölüşülecek bir egemenlik yok diyecek ve savaşacağız. 


Bu kez af yok, merhamet yok, acımak yok! Karşılarında bir gazap ordusu görecekler. 
Geldikleri gibi gitme şansları bile olmayacak.  
Yese kapılmaya, endişe etmeye gerek yok! Cumhurbaşkanı Erdoğan ne demişti: 
Başaramayacaksınız. Milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalayamayacaksınız. Devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz. Bu halka boyunduruk vuramayacaksınız. Bin yıldır yürüdüğümüz bu yoldan bizi geri döndüremeyeceksiniz. Ülkemizi hedeflerinden vazgeçiremeyeceksiniz 
Bu sözlere inanın... 
Neticede; Bu Millet öyle bir millet ki, hem halk, hem ordu, hem milis olup dalgayla, dalga geçecek durumdadır.  
Bu Millet, demokrasi ve milli güvenlik refleksini dorukta tutacak ruh ve bilinç berraklığının, gerçek bir sigorta olduğu bilincini taşıyan bir millet olduğunu ispat eden bir millettir. 
Son söz olarak deriz ki, 15 TEMMUZDAKİ MİLLİ İRADE DİRENCİNİ  KAVRAMAKTA ZORLANANLAR, 2. DARBE PANİĞİ DELLALLIĞINA SOYUNUYOLAR. TÜRK MİLLETİNE KARŞI DARBE YAPMA KAPASİTESİ SONSUZA DEK TÜKENMİŞTİR. MİLLET KARŞISINDA TİTREMEYEN BİR GÜÇ TASAVVUR EDEMİYORUM. 
Selam ve dua ile 
29-09-2016 

E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
YAZARA AİT DİĞER YAZILAR



Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024